Vrei un program flexibil, un venit motivant si o echipa care te sustine ?

FAQ

Afla raspunsurile la cele mai frecevente intrebari legate de videochat, dar si strict de studioul nostru si de conditiile oferite!

Interviul consta intr-o discutie libera cu o persoana de la Resurse Umane, in urma careia poti sa afli orice iti doresti despre job. Spre finalul interviului, vei face un tur al studioului.
Indiferent care este raspunsul tau, nu e obligatoriu sa ne comunici decizia pe loc.
Media veniturilor in prima luna se incadreaza intre 800 $ - 1 200 $ pentru o persoana receptiva la sfaturile trainer-ului, cu un aspect fizic placut si cunoscatoare a limbii engleze.
Programul ti-l faci dupa bunul plac, sub indrumarea manager-ului/trainer-ului. Pentru a beneficia de maximul incasarilor, se recomanda 5 ture pe saptamana.
Sigur. Majoritatea modelelor sunt studente, iar in sesiune fie isi iau concediu, fie isi pun mai putine ture
In prima tura este de dorit ca modelul sa inceapa cu un outfit din garderoba proprie. Spre exemplu, o bluzita lasata pe umar. Mai apoi urmeaza ca impreuna cu trainer-ul sa iti comanzi outfit-uri. Studioul are un program special prin care sustine financiar modelele care doresc sa isi comande outfit-uri.
Datele personale ale modelelor noastre nu apar pe site-uri. Datele tale personale vor fi utilizate strict pentru evidenta noastra interna. Pe site-uri, vei functiona cu un nickname ales de tine.
Da. Obisnuim sa ajutam modelele ambitioase, inca din prima perioada a colaborarii noastre, cu anumite sume pe care le vom retrage din payment-urile urmatoare.
Salariul se primeste bilunar pe data de 16 si 31 a lunii
Nimic nu este obligatoriu. Modelul isi exprima liber personalitatea. Fiecare model decide daca doreste sa cucereasca membrii doar prin zambete, outfit-uri sau daca doreste sa foloseasca toys-uri. Un model care nu le foloseste, poate sa castige tot atata de multi bani bazandu-se pe conversatie, ca si un model care decide sa foloseasca toys-uri.
Adevarul. Este un job cu mult mai multa moralitate decat multe alte job-uri din Romania. Este un mediu de lucru civilizat, din care poti obtine venituri enorme in scurt timp. Daca prietenul/parintii doresc sa se convinga, poti veni insotita la interviu.
Nu colaboram cu persoane minore. Te asteptam in vizita, in momentul in care ai implinit varsta legala de 18 ani.
Nu colaboram cu persoane care doresc sa lucreze de acasa. Contractele pe care le avem cu site-urile sunt preferentiale si prevad ca noi sa promovam servicii de calitate. De acasa nu este un mediu profesionist de lucru.
Nu se indeplinesc conditiile de aparatura, conexiune internet, decoruri, promovare. Ca urmare, nici incasarile nu sunt maximizate de acasa.
Da, avem posibilitatea de a deschide conturi pe ambele sectiuni. Despre diferenta dintre adult si nonadult sunt multe de discutat si vom dezbate detaliile in cadrul interviului.
Colaboram exclusiv cu persoane de sex feminin.
Pentru un model care nu vorbeste engleza deloc, este dificil sa se bazeze pe comunicare in acest domeniu.
Modelele care stiu engleza basic sau peste nivel mediu, au toate sansele sa isi dezvolte capacitatile de comunicare cu ajutorul trainer-ului, al Google Translate si al exercitiului pe care il fac in fiecare zi de a se conversa cu membrii.
Nu este o conditie de angajare. Aspectul fizic placut este un plus.
S-a dovedit ca altele sunt calitatile care conteaza pentru ca un model sa faca bani: comunicarea, optimismul, placerea de a atrage priviri.
Un aspect fizic de invidat poate fi obtinut cu ajutorul nostru printr-un make-up profesional, un outfit elegant, o vizita la saloanele cu care colaboram pentru remodelare corporala.

Contact

 0757.770.110 (Ana)

 0753.810.100 (Maria)

 livestudioiasi@yahoo.com

Videochat Iasi

Social Media

Facebook Videochat Iasi Twitter Videochat Iasi Youtube Videochat Iasi Skype Videochat Iasi