Videochat-ul, provocare sau prejudecata

Buna! Un subiect tabu, o activitate pe care multi o condamna, dar despre care multi dintre voi nu cunoasteti prea multe. Astfel ca, azi m-am hotarat sa va povestesc despre ce este videochat-ul si de ce este el preferat de multe fete. Ei bine, in primul rand videochat-ul nu inseamna prostitutie, atat din punct de vedere legislativ, dar si al activitatii in sine. Videochatul este o activitate legala, fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004.

In videochat nu se intretin relatii sexuale. Nici nu ai avea cum, dat fiind ca totul se intampla in spatele unei camere web, intr-o camera in care exista doar un model sau hostess online, asa cum mai este numit. In cadrul Studio Live , modelele au libertate deplina in activitatea pe care o desfasoara. Ele nu sunt constranse sa poarte un anumit tip de haine, sa se comporte intr-un anumit fel sau sa utilizeze diverse obiecte erotice.

Exista 2 mari categorii: videochat adult si videochat non-adult. Videochat-ul adult presupune o doza mai mare de erotism si senzualitate. Se adreseaza persoanelor mult mai deschise, lipsite de pudoare, in timp ce videchat-ul non-adult este preferat de modelele care, inca, descopera lumea videochat-ului ori incearca sa-si depaseasca anumite temeri personale.

Este provocarea de a depasi anumite mentalitati si prejudecati si manifestarea unui real interes pentru reusita proprie si pentru depasirea propriilor limite. Pachetul salarial oferit de Studio Live include pana la 70% comision, bonusuri in functie de rezultate, training permenent oferit de trainerii Studio Live program flexibil, sedinta foto si multe alte beneficii.

Consider ca mesajele defaimatoare la adresa celor care fac videochat sunt prejudecati ale persoanelor care le-au initiat, dand dovada si de lipsa de informare. Avem obisnuinta, noi ca oameni, sa judecam oamenii dupa aparente. Pentru ca, in fond, judecam astfel, judecam persoane pe care nu le cunoastem, doar prin prisma unui job, de exemplu. Trebuie sa stiti ca modelele Studio Live sunt persoane inteligente, care urmeaza o facultate sau au terminat una, care sunt capabile sa poarte discutii pe subiecte diverse, sa-si exprime parerile intr-un mod pertinent, persoane care va pot deveni cu usurinta prieteni.

0

Leave a comment

Your email address will not be published.

*