Fii amanta pe care ei nu o au acasa!

Imagineaza-ti urmatoarea situatie: Pune-te in locul unui membru obisnuit, chiar si pentru 5 minute, nu mai mult. Tocmai ce a venit acasa dupa o zi lunga si obositoare de munca. Bineinteles ca este si stresat, probleme la munca, viata personala, etc. Are nevoie de alinare si o distragere a atentiei de la lumea reala, vrea sa intre in o lume in care si el conteaza. Intra online pe contul sau de membru si navigheaza prin o lista de modele care sunt online.
Alege un model de videochat care-i atrage atentia si intra la ea in free chat. Cu toate acestea, modelul nu-i mentine interesul membrului pentru mult timp si el pleaca din camera ei. De ce? Modelul statea nemiscata si parea plictisita. Sau, modelul parea ca nu se simte bine/distreaza si este online doar pentru ca asa-i cere job-ul. Hmmm… imediat membrul a realizat ca aceasta atitudine seamana prea mult cu realitatea lui si decide sa iasa cat mai repede posibil. Se duce si cauta alt model.

Emotiile sunt extrem de contagioase! Membrii platitori te vor place pentru felul si modul in care-i faci sa se simta. Aspectul conteaza dar mai mult conteaza personalitatea fiecareia. Fi fericita cu tine insati, simte-te bine, distreaza-te, aplica energie si entuziasm room-ului tau cand esti online, arata-le si lor cat de carismatica esti si mai mult ca sigur vei reusi sa iti mentii membrii fericiti, satisfacuti si nu in ultimul rand, in sesiuni private de durata mai lunga.

1

Leave a comment

Your email address will not be published.

*