Despre videochat pe intelesul tuturor

Videochat-ul, un subiect tabu ?

Discutam zilele trecute cu un prieten referitor la diferite afaceri si la mentalitatea antreprenorilor romani de a face bani peste noapte, de a amortiza investitiile in cateva luni. Una dintre afacerile care produce imediat si despre care stim ca exista in jurul nostru, dar e foarte discreta, e videochat-ul.

Un subiect tabu, dar o ocupatie care aduce venituri importante tinerelor care se avanta in aceasta ocupatie. Sunt studiouri de videochat care ofera conditii de maxima discretie, securitate, bonusuri si posibilitatea de a opta pentru videochat non-adult.

Sa fim seriosi, femeile inteligente apeleaza la sex appeal in mai toate domeniile, de la vanzari si publicitate pana in campaniile electorale.

Nu poti condamna folosirea atuurilor pe care le ai pentru a obtine ce-ti doresti.

Poti in schimb condamna adulterul, destrabalarea si pornografia, insa nu videochat-ul non-adult, bineinteles cel care este corect fata de cel care il practica si cel care il consuma. In mod evident, sunt generatii care nu o sa accepte niciodata aceasta ocupatie. Generatia pentru care sexul in general este un subiect tabu.

O tanara poate castiga intre 500 si 1200 de euro lunar din aceasta activitate. Poate fi o rampa de lansare, pentru ca frumusetea nu dureaza o vesnicie.

Avantaje, oferite de Studio Live, de exemplu, sunt:

– legalitatea, este 100% legal, cu contract de colaborare/munca conform legii,

– confidentialitate si discretie, se poate opta pentru portaluri din afara tarii sau se pot bana anumite tari sau regiuni

– aparatura de ultima generatie, suport tehnic

– traineri de specialitate, initiere, mentorat

– plata punctuala si la timp a salariilor, in sistem lunar, bilunar sau saptamanal

– concursuri tematice si bonusari periodice

Ce ii trebuie unei tinere pentru a practica aceasta ocupatie ?

Cateva din calitatile de care are nevoie o tanara pentru a practica videochat-ul sunt:

– limba engleza la nivel conversational

– creativitate in gandire, fire deschisa si comunicativa

– seriozitate si confidentialitate.

In principiu sunt de acord cu aceasta activitate, nu mi se pare cea mai crestineasca si nici nu-mi imaginez care ar fi reactia mea daca (eventuala) fiica mea ar vrea sa practice acest job.
Voi ce parere aveti despre videochat ?

0

Leave a comment

Your email address will not be published.

*